شماره حساب ها :
تفاوت کود مایع و جامد

کودها به رشد بهتر گیاهان کمک می کند. 

 امروزه استفاده از انواع کود مایع به دلیل سهولت مصرف توصیه بسیاری از متخصصان است.  گیاهان برای رشد بهینه و کیفیت بالا به مواد غذایی کافی و مطلوب نیاز دارند. از آنجائیکه این مواد غذایی یا به اندازه کافی در خاک وجود ندارند و یا جذب محدود دارند جهت جبران این محدودیت­‌ها از کود استفاده می‌­شود.انتخاب کود مناسب حتی برای باتجربه‌ترین کشاورزان و باغبانان نیز می‌تواند روندی گیج‌کننده باشد. انتخاب نوع مناسب کود مایع و جامد مستلزم دانستن اطلاعات دقیق درباره مشکل گیاهتان است. در واقع همه کودها حاوی مواد مغذی‌اند که رشد سالم گیاه را فراهم می‌کنند؛ اما برخی از آن‌ها غذای کامل گیاه و به‌نوعی تمام شانزده مواد مغذی ضروری را تامین می‌کنند درحالی‌که برخی دیگر نیازها یا کمبود‌های خاصی را هدف قرار می‌دهند. قبل از خرید هرنوع کود لازم است . 

 روی هم رفته، آنچه که «تغذیه» گیاهان را فراهم می‌آورد و موجب رشد سالم و سریع آن‌ها می‌شود، کود است. برای افراد تازه‌کار، تنوع زیاد کودهای موجود و انواع مختلف افزودنی‌های آنها، می‌تواند بسیار گیج‌کننده باشد. اولین چیزی که درمورد کودهای مختلف جلب توجه می‌کند، حالت کود است: خشک یا مایع. با اینکه این دو حالت باهم کاملاً متفاوت هستند، هدف اصلی آن‌ها یکی است: تأمین مواد مغذی برای باغ یا نوع خاصی از گیاه. این دو نوع کود هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.

کود مایع

محلول پاشی کودهای مایع و تغذیه برگی ، یکی از روشهای موثر و کارای کوددهی در انواع محصولات کشاورزی بوده و توسط آن می توان عناصر غذایی را در اسرع وقت و مستقیما” در اختیار شاخه ، برگ و میوه گیاه قرار داد .با توجه به مواردی همچون ، بیشتر بودن نیاز بعضی از اندامهای گیاه مثل میوه نسبت به کل گیاه به مواد غذایی خاص و همچنین جذب پائین عناصر غذایی توسط ریشه ها در اوایل بها بعلت دمای پائین خاک ، درحالیکه عناصر غذایی نظیر روی و بر در این زمان شدیدا” مورد نیاز گیاه می باشند ، محلول پاشی عناصر غذایی ، روش کوددهی مناسب تری دراین موارد می باشد .

همچنین در دوره رشد و نمو سریع میوه در اوایل فصل رشد که رقابت برای جذب موادغذایی بین اندامهای زایشی ( خوشه ها و دانه ها ) و ریشه ها ، از فعالیت ریشه ها کاسته و در نتیجه جذب مواد غذایی توسط ریشه ها کم می شود ، با محلولپاشی کودهای مایع این رقابت کاهش می یابد .دراکثر باغات و مزارع کشور با توجه به بالا بودن PH خاک ، آهک فراوان و مصرف بیش از نیاز کودهای فسفاته ، جذب عناصر ریز مغذی از طریق خاک با مشکل مواجه بوده و موجب کاهش کمیت و کیفیت محصول گردیده است . محلول پاشی عناصر غذایی بویژه عناصر میکرو و ریز مغذی همچون آهن ، روی منگنز ، مس و بر در شرایط خاکهای ایران بعلت برطرف نمودن سریع کمبود ، آسان تر بودن نحوه مصرف کود ، جلوگیری از تثبیت این عناصر در خاک و همچنین ارزان تر بودن چشمگیر و قابل توجه ، از مصرف خاکی این عناصر ، مناسب تر ، علمی تر و مقرون بصرفه تر خواهد بود .

کودهای خشک

کودهای خشک، که به‌نام کودهای دانه‌ای، پودری یا گرانول هم شناخته می‌شوند، در حالت خشک به بازار عرضه می‌گردند. اندازه و ثبات کودهای خشک تا حد زیادی به برند و مواد اولیه آن بستگی دارد. انسجام فیزیکی کودهای خشک انواع مختلفی دارد، از دانه‌های درشت گرفته که به اندازه هسته سیب هستند تا دانه‌های ریز که به حالت پودر درآمده‌اند. با این حال، اغلب کودهای خشک به این حالت نیستند و دانه‌های آن‌ها به‌اندازه ذرات شن است. کودهای خشک معمولاً برای اصلاح خاک هستند و با گذشت زمان، برای مصرف گیاه در داخل خاک پخش می‌شوند. این بدان معناست که مزرعه‌داران می‌تواند کود را با خاک مخلوط کند (به اندازه پیشنهادشده) و این کود در یک دوره زمانی مشخص در اختیار گیاه قرار می‌گیرد. همچنین، کودهای خشک معمولاً زمانی که گیاه در خاک قرار دارد، «روی سطح خاک» ریخته می‌شوند. به‌کمک این روش، اگر گیاه به مواد مغذی اضافی در طول چرخه حیات خود نیاز داشته باشد، در داخل خاک اطراف گیاه توزیع می‌شود. همیشه توضیحات تولیدکننده در رابطه با کاربرد کود و مقدار دز مصرفی مواد را قبل از استفاده مطالعه کنید. انواع مختلفی از کودهای خشک در بازار موجود هستند. با این حال، در ترکیب کودهای خشک، ممکن است از یک ماده استفاده شود یا مخلوطی از چند ماده مغذی باشد.

نحوه ارسال کالا

روش پرداخت کالا

پیگیری سفارشات