با نزدیک شدن به هوای گرم، ممکن است با نحوه کنترل آفات باغچه دست و پنجه نرم کنید . آنها می توانند یک مزاحم واقعی باشند و نه تنها به زیبایی باغ شما آسیب می رسانند، بلکه صدمات جبران ناپذیری به برداشت شما وارد می کنند ...
با نزدیک شدن به هوای گرم، ممکن است با نحوه کنترل آفات باغچه دست و پنجه نرم کنید . آنها می توانند یک مزاحم واقعی باشند و نه تنها به زیبایی باغ شما آسیب می رسانند، بلکه صدمات جبران ناپذیری به برداشت شما وارد می کنند.
هنگامی که آنها ظاهر می شوند، مدت زیادی طول نمی کشد تا آنها پخش شوند. خوشبختانه، با اقدامات مناسب کنترل آفات باغ سبزی، می توانید مناطق آلوده را درمان کنید و مهمتر از آن، از ظهور آفات جلوگیری کنید.در این مقاله آفاتی که معمولا در باغ یافت می شوند، مدیریت یکپارچه آفات و درمان های طبیعی مورد بحث قرار می گیرد.
شته های بالدار و غیر بالدار : شته ها را می توان در انواع سبزیجات از جمله گوجه فرنگی، کاهو، کلم پیچ و کلم یافت. آنها با مکیدن آب آنها به گیاهان آسیب می رسانند، بنابراین آنها را تغییر شکل می دهند و به رشد جدید آسیب می رسانند.
حلزونها و حلزونها : برگها را نیش میزنند و سوراخهایی در اطراف لبهها یا در مرکز آنها ایجاد میکنند. حلزون را می توان به سختی تشخیص داد زیرا معمولاً در شب یا در روزهای بارانی تغذیه می کنند.
سوسک ها : اینها شامل گونه های مختلفی مانند سوسک سیب زمینی و سوسک خیار است. اولی به سیب زمینی، بادمجان، فلفل و گوجه فرنگی حمله می کند و از برگ ها تغذیه می کند. دومی، همانطور که از نام پیداست، به خانواده خیارها حمله می کند که شامل خربزه، خیار، کدو تنبل و کدو سبز است. آنها سوراخ هایی در برگ ایجاد می کنند و پژمردگی باکتریایی را منتقل می کنند.
کک ها : آنها سوراخ های کوچکی را در برگ های گیاه می جوند، در حالی که لاروها از ریشه های گیاه تغذیه می کنند. میزبان ها شامل گوجه فرنگی، تربچه، سیب زمینی، ذرت و بادمجان است.
حشرات کدو حلوایی : آنها را می توان در خیار، کدو سبز، کدو حلوایی، خربزه و کدو تنبل یافت.حشرات آب گیاه را می مکند که در نهایت برگ را می کشد.
کرم شاخدار گوجه فرنگی : این کرم ها را می توان روی گوجه فرنگی، سیب زمینی، فلفل، بادمجان و تنباکو مشاهده کرد. کرم شاخدار از برگ های گیاه تغذیه می کند.
کرم های کلم : این آفات به اعضای خانواده کلم ها مانند کلم، کلم بروکلی، کلم پیچ، گل کلم، تربچه، شلغم و کلم بروکلی حمله می کنند. آنها سوراخ هایی در برگ ایجاد می کنند و حتی باعث ریزش همه شاخ و برگ می شوند.
مگس زنگ هویج : مگس ها تخم های خود را در نزدیکی هویج، کرفس، جعفری، کرفس، ازگیل و ... می گذارند. لاروها از ریشه های محصولات تغذیه می کنند و تونل ها و زخم ها را ایجاد می کنند.
شپشک آرد آلود : شپشک های آرد آلود شیره گیاه را می مکند که مانع رشد و ریزش برگ ها می شود. عسلی که از خود به جا می گذارند می تواند مورچه ها را جذب کند و باعث ایجاد کپک دوده شود.
کرمهای قیچی : آنها به گوجهفرنگی، کلم بروکلی و کلم پیچ علاقه دارند و به نهالهای جوان آسیب زیادی وارد میکنند.
مگس سفید : این آفات فلفل، سیب زمینی شیرین، گوجه فرنگی، مرکبات و ... را ترجیح می دهند و می توانند در سطح زیرین برگ ها مشاهده شوند. مگس بالغ و پوره ها آب گیاه را می مکند که باعث پژمردگی و ضعیف شدن گیاهان می شود.
مدیریت یکپارچه آفات یا (IPM) ترکیبی از شیوه های موثر است که هدف آن پیشگیری طولانی مدت از آفات است. این روش دانش چرخه زندگی و زیستگاه حشرات را با بهترین شیوه ها و محصولات ترکیب می کند. این کار به روشی غیرخطرناک و بدون آسیب رساندن به انسان یا سایر ارگانیسم ها انجام می شود تا از تعادل کلی محافظت شود.
این شامل برنامه ریزی هوشمندانه باغ شما است. ارقام زراعی را بکارید که به آفات رایج منطقه مقاوم هستند. برای دفع آفات، تناوب زراعی و کاشت همراه را تمرین کنید. حشرات مفید را تشویق کنید. برای جلوگیری از استرس گیاه به طور منظم آبیاری کنید. برای جلوگیری از انتشار عوامل بیماری زا از خاک اطراف به گیاهان مالچ قرار دهید. پرورش برخی سبزیجات (مثلاً هویج و اعضای خانواده کلم) در گلدان های پرورش یافته نیز می تواند کمک کننده باشد. گیاهان آلوده و هر گونه زباله ای که در پاییز احساس می شود را حذف کنید.
مطمئن شوید که باغ خود را برای شناسایی صحیح حشرات زیر نظر دارید. مراقب علائم آسیب باشید. این به تشخیص ارگانیسم یا بیماری کمک می کند، خواه در حال گسترش باشد یا فقط یک حادثه مجزا و غیره باشد.
این مرحله به شما امکان می دهد تعیین کنید که آیا اقداماتی باید انجام شود یا خیر. به عنوان مثال، این بستگی به این دارد که آیا یک حشره آسیب واقعی به گیاه وارد می کند یا این آسیب به سادگی غیر زیبایی است. همچنین، میتوانید بررسی کنید که انتظار میرود این مشکل چقدر طول بکشد - برخی از انواع اشکال چرخه عمر بسیار کوتاهی دارند.
زمانی که اقدامات پیشگیرانه کافی نیست و مشکل نیاز به اقدام دارد، ابتدا با ملایم ترین رویکرد شروع کنید. کرم ها یا تخم ها را از گیاهان و سطح زیرین برگ ها با دست بچینید. آنها را با تله های چسبنده حشرات بگیرید. در صورت لزوم، از یک محصول کنترل آفات استفاده کنید. محلول های ارگانیک مختلفی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید.
همانطور که در بالا اشاره کردیم، اولین راه برای جلوگیری از هجوم حشرات، مبارزه با آفات طبیعی برای سبزیجات باغی است. در اینجا برخی از رایج ترین تکنیک هایی که می توانید اعمال کنید آورده شده است:
پاکسازی علف های هرز، آفات را از غذا و مکان های مخفی محروم می کند.
کاشت انواع محصولات باعث کاهش خطر هجوم انبوه آفاتی می شود که به شدت به سمت یک نوع گیاه خاص کشیده می شوند.
خاک سالم یعنی گیاهان سالم. با یک سیستم ایمنی قوی، آنها برای مقاومت در برابر بیماری ها و آفات مجهزتر هستند. استفاده منظم از کود طبیعی می تواند میکروب های خاک را فعال کرده و مواد مغذی با ارزش گیاه را فراهم کند.
با کاشت محصول متفاوت، می توانید غلظت آفت را در آن منطقه کاهش دهید. اگر گیاهی از حمله آفات رنج می برد، بهتر است تا دو سال آینده چیزی از همان خانواده در آنجا رشد نکنید.
برخی از روغنهای ضروری به عنوان کنترل آفات ارگانیک عالی برای سبزیجات باغی عمل میکنند. به عنوان مثال، میتوانید از روغن نعناع برای مقابله با حشرات کدو، سوسکها، ککها، شتهها، عنکبوتها و مورچهها استفاده کنید. روغن میخک در برابر انواع حشرات عمل می کند. برای جلوگیری از راب ها و حلزون ها، از روغن های چوب سدر و کاج استفاده کنید. برای جلوگیری از کک، مگس و لارو مانند کاترپیلار لوپر کلم، از روغن رزماری استفاده کنید. روغن چریش یک دافع آفات محبوب است که در برابر 200 گونه حشره عمل می کند.
اینها شامل گیاهان معطر قوی مانند گل همیشه بهار، گشنیز و سیر است که می توان آنها را در میان سبزیجات یا در مجاورت آن کاشت. در کنار مرزها می توان از گیاهان چند ساله مانند آویشن و پیازچه استفاده کرد.
این حشرات با شکار آفات آنها را کنترل می کنند. می توانید با تهیه شهد، گرده و سرپناه از آنها در باغ خود استقبال کنید. کفشدوزک ها و زنبورهای انگلی همگی می توانند به دور نگه داشتن جمعیت آفات کمک کنند. شوید یا آفتابگردان را در کنار سبزیجات خود بکارید.
پوشش ردیف شناور را روی گیاهان حساس به آفت قرار دهید تا از آنها در برابر آفات محافظت کنید. این کار زمانی مؤثر است که قبل از آلوده کردن آفات به گیاهان انجام شود، نه زمانی که آنها روی گیاه یا در خاک وجود داشته باشند.
کنترل آفات به معنای استفاده از آفت کش های سمی نیست. محصولات ارگانیک کنترل آفات باغ وجود دارد که بدون عوارض جانبی منفی به همان اندازه موثر هستند. در اینجا برخی از بهترین محصولات کنترل آفات وجود دارد که به شما کمک می کند به طور طبیعی از محصولات خود محافظت کنید:
این اسپری 100% ارگانیک با ایجاد یک لایه رویی طبیعی گیاهان شما را به طور کلی تقویت می کند. جدا از محافظت از آنها در برابر حشرات و قارچ ها، به حفظ رطوبت و افزایش سرعت ریشه دهی نیز کمک می کند. در تمام مراحل رشد قابل استفاده است.
لیف کات محصولی آماده برای استفاده است که گیاهان را در برابر حشرات ناخواسته و قارچ های مضر برگ تقویت و محافظت می کند. ساخته شده از لاتکس طبیعی که در ابتدا برای جلوگیری از تبخیر ساخته شده بود، یک مانع نفوذپذیر و خود تخریب پذیر روی برگ ایجاد می کند که همچنان به هوا و نور اجازه عبور می دهد.
اگر اتمسفر بیش از حد گرم و مرطوب شود (بیش از 28 درجه سانتیگراد)، لیف کات به جلوگیری از از دست دادن آب بیش از حد گیاه از طریق تبخیر کمک می کند. در عین حال، لایه لاتکس طبیعی که در اطراف برگ ها تشکیل می شود، به تنفس گیاه کمک می کند و از "عرق کردن" آن جلوگیری می کند. سپس هنگامی که دما کاهش مییابد، مانند ماههای زمستان، لیف کات با کمک به حفظ دمای برگ از سرما محافظت میکند.
به عنوان یک جایگزین سازگار با محیط زیست برای آفت کش ها، لیف کات نمی تواند برای استفاده مناسب تر یا ایمن تر باشد. کاهش نیاز به استفاده از آفت کش ها باعث صرفه جویی در هزینه ها نیز می شود. و برخلاف محصولات مصنوعی و سمی بوی مطبوعی دارد و تحریک نمی کند. چون لیف کات جذب برگ ها نمی شود، در طعم میوه نیز تاثیری ندارد. برای رهایی از آفات می توانید محصول لیف کات راه تهیه فرمایید . برای خرید اینجا کلیک کنید .
نیازی به مخلوط کردن لیف کات با آب نیست . به سادگی از روی بطری، ترجیحاً از دستگاه اتمایزر استفاده کنید. برگ ها و گل ها را به طور کامل سمپاشی کنید و این کار را حدود دو بار در هفته تا دو هفته مانده به پایان دوره گلدهی تکرار کنید.
در عرض چند ساعت پس از استفاده، یک لایه بسیار نازک الاستیک - به ضخامت 1.5 میکرون روی برگها تشکیل می شود. اثرات مفید آن تا دو هفته باقی می ماند تا زمانی که به طور طبیعی در اثر نور یا نور خورشید تجزیه شود.